Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları kullanım sahaına nazaran, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Erişim kolaylığı bulmak amaçlı örgülmış merdivenlerin haricinde kişi güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında âdem evladı barındıran bütün gestaltlarda olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir alternatif sunar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Arşiv Esirgeme Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap bapnın nanay olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göreceksiniz ki bu paye etkili nitelikli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page